Nu puteți avea niciodată prea multe rețete orientale middl, așa că încercați Pecan grecesc Baklavan. Acest desert are 32886 calorii, 325g de proteine, și 2749g de grăsime pe porție. Pentru $112.75 pe portie, această rețetă acoperă 87% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți scorțișoară, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Baclava Grecească Pecan, Baclava Grecească, și Pecan Pie Baklava.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță combinați 2 căni de zahăr, 1 cană de apă, miere lichidă, coniac, suc de lămâie și băț de scorțișoară; se aduce la fierbere la foc mediu amestecând constant, se fierbe aproximativ 1 minut (sau până când zahărul se dizolvă complet) apoi se ia de pe foc; sirop rece COMPLETELY.In un alt castron aruncați pecanele tocate cu 1 cană de zahăr, scorțișoară și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Hârtie De Orez
Miere Lichidă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Periați 2 (13 x 9 inci) tigăi de copt cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați 8 foi de filo în 1 tigaie, perindând fiecare foaie cu unt topit, apoi acoperiți cu 2 căni de amestec de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați 3 foi de filo peste amestecul de pecan, perindând fiecare foaie cu unt topit, apoi acoperiți cu 2 căni de amestec de pecan.Repetați cu încă 3 foi de phyllo și apoi 2 căni de amestec de pecan.Se acoperă cu 6 foi phyllo, perindând toate, cu excepția foii superioare, cu unt topit.Repetați procedura cu foile de filo rămase și amestecul de pecan pentru a doua tigaie.Folosind un cuțit ascuțit tăiați straturile în diagonală în diamante de 3/4 inci; periați ușor cu untul rămas.Introduceți un cuișor în centrul fiecărui diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți într-un cuptor de 149° timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
6
Scoateți din cuptor și turnați uniform siropul rezervat pregătit peste baklava coaptă.Se răcește complet în tigăile de pe rafturile de sârmă.Când este răcit, tăiați din nou în diagonală; scoateți din tigăi și depozitați în recipiente etanșe la temperatura camerei.