Baclava

Baclava
Baclava ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 110 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, suc de lămâie, cardamon măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Baclava, Baclava, și Baclava.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția mierii, într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați să fiarbă aproximativ 10 minute până se îngroașă.
3
Adăugați miere și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Se ia de pe foc, se strecoară cojile și bățul de scorțișoară și se lasă siropul să se răcească.Pentru baklava: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de 9 x 13 cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați zahărul brun, scorțișoara, cuișoarele și sarea într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți phyllo din pachet; utilizați cuțit ascuțit pentru a tăia la dimensiunea pan, dacă este necesar.Scoateți 7 foi de phyllo. Păstrați foile rămase acoperite cu hârtie de ceară și un prosop umed pentru a preveni uscarea și crăparea acestora.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați o foaie de filo în tigaia de copt. Înmuiați o perie de patiserie în untul topit și periați phyllo peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Așezați un al doilea strat de filo deasupra și repetați procesul de untare. Repetați cu restul de 5 foi de filo.După ce ați periat al 7-lea strat cu unt topit, presărați aproximativ jumătate din amestecul de nuci uniform peste filo.Scoateți încă șapte foi de filo și repetați procesul, perindând untul topit între fiecare strat și presărând restul amestecului de nuci peste partea superioară a celei de-a 7-a foi.Repetați cu un al treilea set de șapte foi de filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Ungeți partea superioară a celui de-al 7-lea strat cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Lăsați phyllo să se stabilească timp de 10 minute pentru a permite tăierea mai ușoară.Folosind un cuțit foarte ascuțit, cu partea lungă a tigaiei orientată spre tine, tăiați șase benzi orizontale. Asigurați-vă că cuțitul taie până la fund și benzile se separă unele de altele.Faceți tăieturi diagonale de sus în jos, tăind linii orizontale pentru a crea forme de diamant. Faceți tăieturi de la 3/4 la 1 1/2 inci lățime, în funcție de dimensiunea dorită de baklava.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți până devin aurii, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se toarnă siropul peste baklava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
13
Lăsați baklava să se stabilească aproximativ 1 oră înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista