Baclava

Baclava
Baklavan este un vegetarian desert. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară, migdale, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Baclava, Baclava, și Baclava.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță. Strângeți sucul din lămâie și portocală în amestecul de zahăr și apoi aruncați și jumătățile. .
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați bețișoarele de scorțișoară. Aduceți amestecul la fierbere la foc moderat până când zahărul este dizolvat, apoi fierbeți 10 minute. Degresați după cum este necesar. Se amestecă mierea și se întoarce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
4
Se toarnă printr-o sită într-un castron mare și se aruncă coaja de fructe în timp ce se lasă bățul de scorțișoară înăuntru. Se răcește până se răcește complet. Notă: Odată, am lăsat jumătățile de fructe gândindu-ne că ar putea extrage mai multă aromă de citrice în sirop. Se pare că îl face destul de puternic și cel mai bine este să îl aruncați înainte de a-l răci. Faceți Baklava: puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 170C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Bateți împreună migdale, nuci, zahăr, scorțișoară, nucșoară, cuișoare și sare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Periați un vas de copt de 13x9 inch cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Tăiați foile de filo în jumătate de-a lungul lățimii și stivuiți-le pe toate. Păstrați stiva acoperită cu un prosop de bucătărie curat umezit pentru a preveni uscarea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Așezați 2 foi de filo în partea de jos a vasului de copt și periați foaia superioară cu unt. Continuați să stratificați 2 foi la un moment dat, eșalonarea foilor în fiecare strat dublu ușor pentru a acoperi fundul vasului, apoi periați fiecare a doua foaie cu unt, până când ați folosit 10 foi de phyllo total. După periajul stratului superior de phyllo cu unt, întindeți peste el aproximativ 1 1/2 căni de amestec de nuci. Lingura peste 2 linguri de unt.Repetați acest proces de stratificare de încă 3 ori. Se acoperă cu încă 10 foi de phyllo. (Veți folosi 50 de coli de phyllo total.) Unt deasupra și lăsați baklava să stea la temperatura camerei pentru ca untul să se întărească ușor pentru a facilita tăierea, 10 până la 15 minute.Folosind un cuțit ascuțit, tăiați baklava în 16 dreptunghiuri egale, apoi tăiați fiecare bucată în jumătate în diagonală, asigurându-vă că tăiați până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Coaceți baklava până devine aurie, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați vasul într-un suport pentru a se răci, apoi turnați încet sirop rece în jurul marginilor de baklava fierbinte, între toate tăieturile și deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore. (Acoperiți odată ce baklava este la temperatura camerei.) Nu se răcește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate4
Revista