Baccala în stil Saracen: Stoccafisso alla Corropolese

Baccala în stil Saracen: Stoccafisso alla Corropolese
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și Fel principal primar? Baccalan în stil Saracen: Stoccafisso alla Corropolese ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 8,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 145g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 855 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți gutui, ulei de măsline, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod, stil Roman: Baccalan alla Romana, Baccal Consumer alla napoletana (cod de pește fiert în stil napolitan), și Cod de sare cu roșii și capere (Baccal comando alla Vesuviana).

Instrucțiuni

1
Scoateți peștele din baie și îndepărtați aripioarele, coloana vertebrală și oasele maxilarului, apoi filetați-l și tocați-l mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați ceapa, țelina, pătrunjelul și fulgii de piper și amestecați la foc timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați peștele și amestecați bine, apoi adăugați roșiile, ardeii grași, gutui și stafidele și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper și gătește la foc mare 10 minute, până când este fierbinte până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru cod sărat. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista