Baccala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 152g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1385 calorii. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, aripi de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Bacalaureat, Bacalaureat Fript 8, și Bacala Albă.
Instrucțiuni
1
Scurgeți peștele, uscați-l și rupeți-l în bucăți. Aruncați bucățile de baccala în făină pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o tigaie mare de sote, combinați uleiul de măsline și untul și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, apoi adăugați hamsiile și bucățile de pește. Gatiti la foc mediu-mare pana cand pestele se rumeneste frumos si hamsiile s-au destramat, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Ceapă
Pește
5
Adăugați bulionul de pui, frunzele de dafin, nucile de pin și sultanele și gătiți la foc mare timp de 10 minute. Se acoperă cu firimiturile de pâine și se fierbe la cuptor timp de 15 minute, sau până când firimiturile de pâine se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Pesmet
Frunze De Dafin
Nuci De Pin
Stafide Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se servește fierbinte.
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.