Bacalaureat

Bacalaureat
Baccala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 152g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1385 calorii. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, aripi de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Bacalaureat, Bacalaureat Fript 8, și Bacala Albă.

Instrucțiuni

1
Scurgeți peștele, uscați-l și rupeți-l în bucăți. Aruncați bucățile de baccala în făină pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie mare de sote, combinați uleiul de măsline și untul și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, apoi adăugați hamsiile și bucățile de pește. Gatiti la foc mediu-mare pana cand pestele se rumeneste frumos si hamsiile s-au destramat, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
CeapăCeapă
PeștePește
5
Adăugați bulionul de pui, frunzele de dafin, nucile de pin și sultanele și gătiți la foc mare timp de 10 minute. Se acoperă cu firimiturile de pâine și se fierbe la cuptor timp de 15 minute, sau până când firimiturile de pâine se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
PesmetPesmet
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Nuci De PinNuci De Pin
Stafide AuriiStafide Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește fierbinte.
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Boabe De PiperBoabe De Piper
LegumeLegume
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista