Baby Bellas umplute

Baby Bellas umplute
Baby Bellas umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 6,44 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 539 de calorii. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați nuci de pin, coajă de lămâie, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 89%. Încercați umplute Baby Bellas, Popover Pizza cu Bellas, ceapă și ardei și Cartofi umpluți pentru bebeluși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți ciupercile cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Portabella Pentru Copii (creminis)Ciuperci Portabella Pentru Copii (creminis)
2
Scoateți tulpinile și tăiați-le mărunt. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mare, combinați carnea tocată, semințele de fenicul, ceapa, usturoiul, coaja de lămâie, jumătate din brânză, tulpinile de ciuperci tocate, pesmetul și spanacul și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(creminis)(creminis)
1/2 Cană Pesmet, Câteva Pumni1/2 Cană Pesmet, Câteva Pumni
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Semințe De Fenicul, 1/3 PalmierSemințe De Fenicul, 1/3 Palmier
1/4 Cana Nuci De Pin Sau Migdale Tocate1/4 Cana Nuci De Pin Sau Migdale Tocate
Nuci De Pin Sau Migdale TocateNuci De Pin Sau Migdale Tocate
1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie1 Cutie De 10 Uncii Spanac Tocat Congelat, Decongelat și Uscat într-un Prosop Curat De Bucătărie
Cutie De Spanac Tocat Congelat, Decongelat Si Storcat Uscat Intr-un Prosop Curat De BucatarieCutie De Spanac Tocat Congelat, Decongelat Si Storcat Uscat Intr-un Prosop Curat De Bucatarie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți ușor cu EVOO și umpleți amestecul în capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
4
Aranjați capacele pe o tavă de copt cu ramă sau într-o tavă de copt. Lăsați puțin spațiu în jurul fiecărei ciuperci pentru a preveni ca capacele să devină aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Presărați brânza rămasă și nucile pe capace și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți până când ciupercile sunt fragede și umplutura este gătită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți cald.
8
Fotografii de Yunhee Kim
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista