Baba Ghanoush Tradițională

Baba Ghanoush Tradițională
Tradițional Baba Ghanoush ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 3 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, vinete, sos tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aranjați rafturile cuptorului astfel încât să aveți unul scăzut și unul ridicat în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați o fantă superficială de-a lungul părții laterale a vinetei și puneți-o într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit pe raftul inferior până când vinetele sunt complet micșorate și moi, aproximativ 40 de minute. Mutați vasul pe raftul superior și continuați să coaceți până când pielea este carbonizată, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați vinetele să se răcească până se răcesc suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Cojiți și aruncați pielea din vinete. Puneți vinetele într-un bol; adăugați tahini, usturoi, suc de lămâie, fulgi de ardei roșu și sare. Se amestecă până când ingredientele sunt amestecate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
TahiniTahini
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Stropiți uleiul de măsline peste baba ghanoush și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baba GhanoushBaba Ghanoush
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista