B-ul de No-ul cu Ganache
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați B. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 326 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Bûche de Noël., Buche de Noel, și Buche de Noel.
Instrucțiuni
În castron mediu, puneți ciocolata tocată. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 2/3 cană de frișcă pentru a fierbe la foc mediu.
Se ia de pe foc; se răcește 1 minut.
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional, până când ganache se îngroașă.
Cuptor de căldură la 375 F. vas de grăsime 15x10x1-inch cu scurtare. Tapetați cu hârtie cerată; ungeți hârtia cu scurtare. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr cu mixerul electric la viteză mare până când este gros și colorat cu lămâie. La viteză mică, bateți în ulei și vanilie.
În castron mediu, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile în amestecul de gălbenușuri de ou. Cerneti faina, 1/4 cana de cacao si sarea peste aluat; pliați ușor până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie, răspândind aluatul în colțuri.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Între timp, se presara cu generozitate prosop curat cu cacao. Slăbiți imediat tortul de pe marginile tigaiei; întoarceți-vă cu susul în jos pe prosop. Îndepărtați cu grijă hârtia cerată; tăiați marginile tortului, dacă este necesar. În timp ce este fierbinte, începând cu partea lungă, înfășurați cu grijă tortul; așezați pe raftul de răcire. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Într-un castron mediu răcit, bateți restul de 1 cană de frișcă, 2 linguri de zahăr și lichior la viteză mare cu mixerul electric până se formează vârfuri rigide. Desfaceți tortul; scoateți prosopul.
Întindeți frisca peste tort.
Tăiați o felie diagonală de 2 inci de la 1 capăt al ruloului de tort.
Așezați tortul pe platoul de servire; poziționați bucata tăiată pe partea laterală a ruloului de tort pentru a arăta ca un nod, folosind aproximativ 1 lingură ganache pentru a se atașa la tort. Tort de îngheț cu ganache rămas. Cu dinți de furculiță, faceți lovituri în ganache pentru a arăta ca scoarța copacului.
Se presară cu zahăr pudră.
Se ornează cu merișoare cu zahăr și crenguțe de rozmarin.