B-52 baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 271 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, nuca de cocos, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 baruri), Cinci ingrediente dublu ciocolata Cherry fistic energie baruri {copycat Lara baruri}, și Unt de arahide caramel Shortbread baruri {Millionaire baruri} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta, topiți 1 cană de unt într-o cratiță grea la foc mic și bateți zahărul, cacao și ouăle. Se amestecă lichiorul de cafea și se amestecă constant până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Cafea
Unt
Pudră De Cacao
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Amestecați firimiturile de cracker graham cu nuca de cocos și nucile într-un bol și amestecați în amestecul de cacao. Ungeți o farfurie pătrată de 9x13 inci sau o linie cu hârtie cerată unsă și împachetați amestecul de firimituri în fundul vasului. Refrigerați crusta în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Nucă De Cocos
Nuci
Pudră De Cacao
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați 1/2 cană de unt, zahărul cofetarilor, pudra de cremă și lichiorul de cremă irlandeză într-un bol de amestecare și bateți cu un mixer electric până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Pulbere De Cremă
Lichior Cremă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
4
Întindeți umplutura peste crustă și refrigerați vasul până când umplutura s-a setat, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Topiți chipsurile de ciocolată și 2 linguri de unt în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând până când amestecul este neted și bine amestecat. Amestecați lichiorul de portocale și stropiți umplutura peste umplutura de cremă pentru a acoperi complet. Întoarceți vasul la frigider și răciți până când toppingul s-a întărit, cel puțin 1 oră. Pentru a tăia, rulați un cuțit ascuțit sub apă fierbinte și tăiați barele cu cuțitul încălzit, reîncălzind cuțitul după cum este necesar.