Avocado zdrobit cu pui crocant, ceapă murată și tortilla

Avocado zdrobit cu pui crocant, ceapă murată și tortilla ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1001 calorii, 79G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte de unt, boia de ardei, pâinea ta preferată și mămăligă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 303 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi zdrobiți crocanți cu usturoi de Avocado Aioli, Burger Oaxaca cu Manchego, Avocado și ceapă Habanero murată, și Salată de varză masată cu Avocado și ceapă roșie murată.
Instrucțiuni
Se amestecă fâșiile de pui cu zeama și se răcește aproximativ o jumătate de zi.
Se amestecă toate ingredientele de ceapă, se condimentează cu sare și se lasă deoparte să se marineze cel puțin 30 de minute sau până la jumătate de zi.
Amestecați împreună Mămăliga sau făina de porumb, făina, semințele de susan, boiaua, ardeiul cayenne, scorțișoara și sarea de usturoi pe o farfurie.
Încălziți uleiul de floarea soarelui de 2 cm într-o tigaie adâncă (sau puțin mai mult într-un wok mare) până când un cub de pâine se rumeneste în 1 min. Ridicați puiul din zară și aruncați-l în amestecul de făină, aruncând pentru a acoperi bine.
Adăugați aproximativ 3 fâșii de pui la un moment dat în ulei și prăjiți, rotind, până devin aurii pe toate părțile și tocmai fierte.
Scurgeți pe hârtie de bucătărie în timp ce prăjiți restul.
Înjumătățiți și pietruiți fiecare avocado, răzuiți carnea într-un castron cu sucul de lămâie și niște condimente și zdrobiți foarte grosolan împreună cu spatele unei linguri.
Se întinde peste tortilele calde sau pâinea plată, se acoperă cu puiul crocant, ceapa murată și puțin coriandru și se rostogolește pentru a se băga.