Avocado-Mango Salsa
Avocado-mango Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 20 de porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 41 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, jicama, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Salsa de Mango și Avocado, Mango și avocado salsa, și Mango și Avocado Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă sare și piper după gust. Îndoiți ușor avocado în amestecul de mango. Acoperiți și răciți cu 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.