Avocado Dip I este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, măsline, fasole prăjită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă De Avocado Cu Scallions, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Pizza Dip.
Instrucțiuni
1
Întindeți fasolea prăjită uniform pe un platou de servire de dimensiuni medii. Dacă fasolea este apoasă, răciți timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2
Cojiți avocado și îndepărtați gropile. Într-un robot de bucătărie, amestecați avocado cu maioneza, smântâna și condimentele de taco până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe