Avocado Diabolic

Avocado Diabolic
Avocado diabolic este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian garnitură. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de ceapă, piper cayenne, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încearcă Avocado Diabolic, Cartofi diabolici (ca ouăle diabolice vegane!), și Avocado Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea de avocado într-un castron, rezervând piei. Puneți ouăle în avocado folosind o furculiță sau un tocător de cartofi. Se amestecă ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, boiaua, piperul de cayenne, sarea și piperul negru în amestecul de avocado. Umpleți piei de avocado cu amestec de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
CeapăCeapă
OuăOuă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista