Avocado-baie de porumb cu chipsuri de Tortilla de casă

Avocado-porumb Dip cu Chips-uri Tortilla de casă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 606 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați porumb de miez, tortilla de făină, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole neagră și porumb cu chipsuri de Tortilla de casă, Chipsuri De Tortilla Picante De Casă, și Supă de Avocado răcită cu chipsuri de Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mash avocado într-un castron mare la consistența dorită. Se amestecă porumbul și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/2 inch într-o tigaie mare; se încălzește la 35
Stivă tortilla; tăiați stiva în 12 pene. Prăjiți pene, 1 teanc de 12 la un moment dat, în ulei fierbinte 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Îndepărtați rapid chipsurile de tortilla din ulei; scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați ușor cu sare.
Serviți chipsurile cu baie.
* Bucătăriile noastre de testare au folosit sos fierbinte Mexican Bfalo Jalapeo (foarte fierbinte).