Autocolante Pentru Oală De Porc

Autocolante Pentru Oală De Porc
Autocolante oală de porc este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de varză napa, sos de soia, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Autocolante Pentru Oală De Porc, Autocolante pentru oală de porc și creveți, și Autocolante Cu Oală De Porc Cu Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună varza și 3/4 linguriță sare și lăsați deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați pe un prosop de vase curat sau pe o pânză de brânză, adunați capetele împreună și răsuciți pentru a stoarce cât mai multă apă posibil. Ștergeți vasul curat, apoi întoarceți varza la el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
3
Adăugați carne de porc, ghimbir, morcovi, scallions și usturoi și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Carne De PorcCarne De Porc
4
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, uleiul de susan și oul, apoi amestecați în amestecul de varză-porc. Se amestecă piperul și restul de 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Pe suprafața uscată, așezați 1 înveliș gyoza, păstrând ambalajele rămase acoperite cu o cârpă umezită sau un prosop de hârtie. Lingura 1 1/2 lingurite de umplere în centru, apoi se umezește la jumătatea marginii cu degetul umed. Îndoiți jumătate de înveliș fără umiditate peste jumătate umezită pentru a forma o formă deschisă de jumătate de lună. Pentru a sigila, folosind degetul mare și arătătorul unei mâini, formați 6 pliuri minuscule de-a lungul marginii neumezite a ambalajului, apăsând pliuri pe marginea umezită pentru a închide umplutura. Bordura umezită va rămâne netedă și se va curba automat în semicerc. Stați găluște, cu cusătura în sus, pe foaia de copt și apăsați ușor pentru a aplatiza fundul. Acoperiți ușor cu o cârpă umezită sau un prosop de hârtie. Formați găluștele rămase în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
În tigaie antiaderentă de 10 inci, cu capac, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați, apoi scoateți-l de pe foc și aranjați autocolante pentru oală într-un model circular strâns în picioare în ulei (ar trebui să se atingă unul de celălalt). Gatiti, neacoperit, pana cand fundul devine auriu pal, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați 1/2 cană de apă, înclinând tigaia pentru a distribui, apoi acoperiți bine cu capac și gătiți până când lichidul s-a evaporat și fundul găluștelor este crocant și auriu, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 2 linguri mai multă apă dacă tigaia pare uscată înainte ca fundul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți capacul și gătiți, scuturând tigaia pentru a slăbi autocolantele pentru oală, până când aburul se disipează, 1 până la 2 minute. Inversați placa mare cu jantă peste tigaie. Folosind suporturi pentru oale, țineți farfuria și tigaia împreună și inversați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți tigaia și serviți autocolante calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista