Aussie Barbequed dezosată picior de miel

Aussie Barbequed dezosată picior de miel
Piciorul de miel dezosat la grătar Australian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 2931 calorii, 192g de proteine, și 204g de grăsime fiecare. Pentru $18.58 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de usturoi, ceapă, piure de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Încercați Sandwich Cu Miel Australian / Souvlaki, Cotlet De Miel Australian (La Grătar), și Burgeri de miel australian cu brânză de capră și gust de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 1 cană de ulei vegetal, 1/2 căni de oțet, 2 căței de usturoi tocat, 1 lingură de sare și piper negru într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
OțetOțet
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați piciorul de miel tăiat, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
3
Între timp, amestecați împreună apa, sucul de lămâie, 3/4 cană de ulei vegetal, piureul de roșii, ceapa, 2 linguri de oțet, sosul fierbinte, chile tocat, 2 căței de usturoi tocat, pudră de muștar și 1 linguriță de sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe 30 de minute până când ceapa s-a înmuiat și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
OțetOțet
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
CeapăCeapă
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru foc mediu-mic și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți mielul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Gătiți pe grătarul preîncălzit 1 1/2 până la 2 ore, întorcând și ungând frecvent cu sosul fierbinte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
MarinadaMarinada
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista