Atât De Uimitor Kebab Armean Lula

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați atât de uimitoare kebaburi armene Lula. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 514 calorii, 30g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, frunze de mentă, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de dovlecei Spaghetti și pivnițe Lula Pinot Noir, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Folosind mâinile, amestecați toate ingredientele într-un castron mare doar până când sunt combinate (amestecul excesiv poate întări carnea).
Strângeți ușor carnea în jurul valorii de 10-in. frigarui metalice pentru a forma kebab în formă de jurnal, fiecare aproximativ 8 in. lung. Puneți kebab-urile pe foaia de copt. Acoperiți foaia cu folie de plastic și, dacă aveți timp, răciți 30 de minute pentru a lăsa aromele să se contopească și să întărească carnea.
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde) și grătar kebab, întorcându-se de două ori, până când apar semne de grătar și carnea se simte fermă, 8 minute în total.
Faceți înainte: faceți kebab-uri până la Pasul 2 și răciți cu până la 1 zi înainte.