Asparagus Vichyssoise
Asparagus Vichyssoise este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 154 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, cartofi, lapte degresat evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Asparagus Vichyssoise, Vichyssoise, și Vichyssoise.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați sulițele de sparanghel în jumătate transversal. Aduceți 1/4 cană de bulion de pui la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți la foc mediu 5 minute sau până când este crocant. Puneți deoparte sparanghelul în bulion.
Înveliți o cratiță mică cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Se adaugă ceapa; se sotează până se înmoaie.
Adăugați restul de 3/4 cană bulion și cartof. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Combinați amestecul de cartofi și sparanghelul, inclusiv bulionul, într-un recipient al unui blender electric sau al unui robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la omogenizare.
Transferați amestecul într-un castron; amestecați laptele, sarea și piperul. Acoperiți și răciți. Se amestecă înainte de servire.
Garnisiți cu benzi de coajă de lămâie, dacă doriți.