Asparagus Spears Cu Usturoi Un
Asparagus Spears cu usturoi un Olixtoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sparanghel, muștar dijon, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Spears sparanghel cu lamaie-usturoi Aioli, Sparanghel Parmezan Usturoi Spears, și Asparagus cu usturoi prăjit și un pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un bici. Pune deoparte.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii din tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Așezați sulițele de sparanghel într-o tigaie mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged. Scufundați sparanghelul în apă rece pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Așezați sparanghelul pe un platou de servire; lingură amestec de iaurt peste sparanghel.
Se presară cu boia de ardei.