Asparagus Rollups
Asparagus Rollups ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 305 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână boia, brânză, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Rulouri De Sparanghel Cu Brânză Albastră, Rulouri de sparanghel cu o burniță de reducere balsamică, și Rulouri De Patiserie Pentru Plăcinte.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului și îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți. Aranjați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din abur și răciți pe prosoape de hârtie.
Se amestecă împreună crema de brânză și următoarele 3 ingrediente.
Rulați fiecare felie de pâine cu un sucitor pentru a aplatiza.
Întindeți 1 parte a fiecărei felii cu 2 linguri amestec de cremă de brânză; acoperiți fiecare cu 1 felie de șuncă.
Așezați 2 sulițe de sparanghel, vârfuri îndreptate spre capetele opuse, pe 1 capăt al fiecărei felii de pâine; rulați și așezați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt unsă.
Se unge cu unt;se presară cu boia.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până devin aurii.
Notă: congelați rulourile necoapte până la 1 lună într-un recipient etanș. Dezghețați în frigider și coaceți conform instrucțiunilor.