Asparagus cu lămâie a Enkrouloli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați sparanghelul cu lămâie un Arrouloli. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 269 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lămâie, ulei de măsline, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sulițe de sparanghel cu Aioli de lămâie-usturoi, Cartofi prăjiți cu sparanghel cu lămâie Aioli, și Sparanghel prăjit și anghinare pentru bebeluși cu Aioli de lămâie-oregano.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare pe jumătate cu apă cu gheață. Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie, 4 până la 7 minute, în funcție de grosime.
Scurgeți sparanghelul și transferați-l în apa cu gheață; scurgeți din nou. Între timp, într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și muștarul.
Șoptind constant, adăugați foarte încet uleiul într-un flux constant. Aoli ar trebui să fie destul de gros.
Bateți sucul de lămâie și sarea.
Serviți sparanghelul cu aioli și pene de lămâie pe lateral. (Deoarece oul din această rețetă nu este gătit, există riscul de boală transmisă de alimente.) Sfat: în rețetele care necesită doar câteva ingrediente, fiecare contează. Luați în considerare utilizarea ouălor organice sau depuse de găinile hrănite cu iarbă; tind să aibă o aromă mai proaspătă și mai robustă.