Asparagus Benedict cu sos Ch. C. vre - Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați sparanghelul Benedict cu sos Ch. O porție conține 306 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Dacă aveți la îndemână chincurvre, ouă, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Asparagus Benedict cu sos Ch. C. vre - Dijon, Friptură și ouă Benedict cu sparanghel în sos Bearnaise, și Sparanghel prăjit cu sos de lămâie Dijon.
Instrucțiuni
Pentru sosul chincvre: umpleți o cratiță mare la un sfert din drum cu apă și aduceți-o la foc mic la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Se adaugă prazul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand prazul s-a inmuiat si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Adăugați sparanghelul, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sparanghelul este crocant, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.Pentru ouăle pocate: aduceți apa măsurată la foc mic într-o oală medie la foc mare (apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 2 inci). Reduceți căldura la minim pentru a menține apa la foc mic. Se amestecă oțetul.Rupeți 1 ou într-o ceașcă mică sau ramekin. Glisați ușor oul în apa care fierbe. Repetați cu restul de 3 ouă, asigurându-vă că le distanțați uniform în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate, aproximativ 3 minute. Ridicați ouăle din apă cu o lingură cu fante.
Așezați într - un castron cu apă caldă pentru a păstra warm.To asamblați: prăjiți pâinea și acoperiți partea superioară a fiecărei felii cu un strat subțire de unt, condimentați cu sare și piper și așezați pe farfurii de servire. Împărțiți amestecul de sparanghel-praz peste pâine prăjită.Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă. Ștergeți orice exces de apă din partea inferioară a lingurii cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie și glisați ouăle pe amestecul de sparanghel-praz. Topiți ouăle cu cantitatea dorită de sos de Ch-vre (este posibil să vă rămână câteva pentru a servi pe lateral). Dacă doriți, presărați pătrunjel deasupra, apoi serviți imediat.