Asigurați-vă că Turcia și straturile de ouă

Asigurați-vă că Turcia și straturile de ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Turcia și ou Stratan. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, gruyere, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Asigurați-Ahead Philly Carne De Vită Straturi, Sos De Curcan Make-Ahead, și Sos De Curcan Make-Ahead.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt mediu, o caserolă de 2 litri sau 2 tigăi mai mici. Dacă folosiți ceva superficial, stratificați de două ori; dacă este mai adânc, stratificați de trei ori dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Răspândiți stratul liber de cuburi de pâine în jos și presărați verdeață, ciuperci, curcan, apoi brânză uniform. Repetați încă 1 sau 2 ori. Rețineți că straturile se vor umfla, așa că nu umpleți excesiv vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Bateți împreună lapte, arpagic, muștar, ouă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă uniform peste pâine și legume; pâinea și legumele nu trebuie scufundate. Înfășurați bine în plastic și dați-l la frigider timp de 8 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați straturile să ajungă la temperatura camerei, apoi puneți-le pe foaia de copt pentru a prinde orice picături și coaceți până când a crescut ca o frittata și ușor auriu deasupra, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista