Asigurați-vă că Turcia și straturile de ouă

Asigurați-vă că Turcia și straturile de ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Turcia și ou Stratan. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, gruyere, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Asigurați-Ahead Philly Carne De Vită Straturi, Sos De Curcan Make-Ahead, și Sos De Curcan Make-Ahead.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt mediu, o caserolă de 2 litri sau 2 tigăi mai mici. Dacă folosiți ceva superficial, stratificați de două ori; dacă este mai adânc, stratificați de trei ori dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Răspândiți stratul liber de cuburi de pâine în jos și presărați verdeață, ciuperci, curcan, apoi brânză uniform. Repetați încă 1 sau 2 ori. Rețineți că straturile se vor umfla, așa că nu umpleți excesiv vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Bateți împreună lapte, arpagic, muștar, ouă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă uniform peste pâine și legume; pâinea și legumele nu trebuie scufundate. Înfășurați bine în plastic și dați-l la frigider timp de 8 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați straturile să ajungă la temperatura camerei, apoi puneți-le pe foaia de copt pentru a prinde orice picături și coaceți până când a crescut ca o frittata și ușor auriu deasupra, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista