Asiatice Tăiței Castron
Asiatice tăiței castron ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 501 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de soia, arahide, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Asiatice Tăiței Castron, Dulce - Fierbinte Asiatice Tăiței Castron, și Castron De Tăiței De Pui Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura de fustă de bizon pe raftul neîncălzit al unei tigaie pentru broiler.
Periați ambele părți ale fripturii Bison skirt cu cele 2 linguri de sos de soia. Se fierbe la 4 până la 5 inci de la căldură timp de 5 până la 6 minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 145 de grade F, întorcându-se o dată. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, aduceți bulionul și apa la fierbere la foc mediu-mare într-o cratiță mare.
Adăugați tăiței de vermicelli și gătiți, neacoperiți, timp de 3 minute sau până când tăiței sunt fragede. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia șuvițele de tăiței în bucăți mai mici. Se amestecă sosul de arahide, broccoli și morcovii.
Scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați subțire friptura de fustă de bizon împotriva bobului în bucăți de mărimea mușcăturii. Împărțiți amestecul de tăiței între 4 boluri. Sus cu bucăți de friptură de fustă bison.
Se presară cu arahide și ceapă verde sau cilantro. Dacă doriți, serviți cu sos de chili asiatic și sos de soia suplimentar.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.