Reteta Spareribs chineză cu glazură Teriyaki este gata în aproximativ 2 ore și 28 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $ 4.96 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 1346 calorii, 82G de proteine, și 100g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sos hoisin, carne de porc, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chineză Spareribs, 1,2,3,4,5 Costițe Chinezești, și Chineză Spareribs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Frecați coastele peste tot cu pulberea cu cinci condimente; apoi condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Puneți coastele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire și prăjiți lent până când sunt aproape fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Între timp faceți glazura. Într-un castron mare combinați sosul de soia, sucul de grapefruit, sosul hoisin, ketchup, oțet, zahăr brun, chili, usturoi și ghimbir într-o cratiță. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu. Gatiti pana cand sosul se reduce si se ingroasa, apoi scoateti-l de pe foc. Se strecoară sosul și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Când coastele sunt la aproximativ 30 de minute distanță de a fi terminate, ungeți-le cu sosul teriyaki. Gatiti pana cand carnea trage usor din os (se va arata aproximativ 1/2 inch de os).
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Chiar înainte de servire, preîncălziți broilerul. Ungeți din nou coastele cu sosul teriyaki și rumeniți-le sub broiler timp de 5 până la 8 minute. (Fii atent la acești tipi - coastele trec de la perfect clare la Perfect arse în câteva secunde.) Separați coastele cu un cleaver sau un cuțit ascuțit, puneți-le pe un platou și turnați sosul rămas.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Lubanzi Chenin Blanc
2018 Lubanzi Chenin Blanc este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa profundă de paie indică atât prospețimea și complexitatea coapte. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și lychee. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou lychee înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.