Asiatice salată de varză cu Miso-ghimbir Dressing
Asiatice salată de varză cu Miso-ghimbir Dressing este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 313 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de 2 varză, 2 varză, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză asiatică cu pansament Miso-muștar, Castron asiatic de Quinoa cu sos de ghimbir-miso, și Sos De Tofu Cu Ghimbir-Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați oțetul de orez, miso, maioneza, sucul de lămâie, ghimbirul și zahărul și procesați până se omogenizează complet. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de semințe de struguri într-un flux lent și constant. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Se toarnă 1/2 cană de pansament într-un castron mare și se dă la frigider restul pentru o altă utilizare.
Adăugați varza verde și roșie, morcovii, ridichile și scallions în castron și aruncați pentru a acoperi bine cu pansamentul.
Se servește ușor răcit sau la temperatura camerei.