Asiatice Flanc Friptură
Friptura din flancul asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 254 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, friptură de flanc, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Asiatice Flanc Friptură, Asiatice Flanc Friptură, și Asiatice Flanc Friptură.
Instrucțiuni
Scor friptură diagonală peste cereale la intervale de 3/4 inch.
Combinați uleiul și următoarele 7 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; adăugați friptură. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din marinată, rezervând marinada.
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 500 de grade) aproximativ 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Aduceți marinada rezervată la fiert într-o cratiță și fierbeți cel puțin 1 minut sau până când este redusă cu o treime.
Amestecați amidonul de porumb și 3 linguri de apă până se omogenizează.
Se adaugă la marinată; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut; scoateți din căldură. Lingură peste friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah