Asiatice Crab
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Crabul asiatic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 298 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sos hoisin, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Asiatice Crab Mini Quiches, Asiatice Piper Negru Crab, și Asiatice Prajit Crab Bile.
Instrucțiuni
Într-un wok mare, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Crăpați cojile de crab în mai multe zone pentru a permite sosului să intre în coajă fără ca cojile de crab să se destrame.
Adăugați crabul în ulei și sotati rapid timp de 1 până la 3 minute până când crabul este fierbinte.
Scoateți crabul și scurgeți uleiul.
Adăugați hoisin, sos fierbinte chile, pastă de fasole neagră și vin alb și încălziți până la barbotare.
Adăugați crab, aruncați timp de 30 de secunde.
Adăugați ulei de susan și aruncați timp de 15 secunde.
Scoateți la farfurie și garnisiți cu semințe de susan și ceapă verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.