Asiatice Carne De Vită Taitei Boluri

Asiatice Carne De Vită Taitei Boluri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolurile asiatice de tăiței de vită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 464 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mazăre de zahăr, arahide prăjite cu miere, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Picant Asiatice Tăiței Boluri, Boluri Asiatice Cu Tăiței Cu Friptură Și Mazăre De Zăpadă, și Boluri Asiatice Cu Tăiței Cu Friptură Și Mazăre De Zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, tăiați capetele tulpinii de mazăre de zahăr și îndepărtați corzile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
PastePaste
2
Scurgeți pastele; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 3 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de vită în ulei aproximativ 2 până la 3 minute, până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Se amestecă mazărea și morcovul în ulei aproximativ 3 până la 4 minute, până când sunt crocante. Se amestecă pastele, carnea de vită și teriyaki și se glazurează; aruncați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
MorcovMorcov
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
MazăreMazăre
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește în boluri; se presară cu ceapă și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista