Asiatice Cambulă
Asiatice cambulă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 150 de calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, lămâie, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cambulă Asiatică Cu Sparanghel De Susan, Fileuri de cambulă la grătar în folie cu o notă asiatică, și Flounder Meuni Cormorbre.
Instrucțiuni
Scoateți blaturile verzi din ceapă; feliați blaturile de ceapă în bucăți de 1 inch pentru a măsura 1/4 cană; pune deoparte. Rezervați blaturile de ceapă rămase pentru o altă utilizare.
Tăiați porții albe de ceapă în bucăți de 2 inci.
Combinați coriandru, ghimbir și 1 linguriță de ulei într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Îndoiți fiecare file în jumătate transversal. Aranjați peștele spokelike cu cele mai subțiri porțiuni îndreptate spre centrul vasului. Aranjați porții de ceapă albă între fiecare file.
Combinați 1/4 cană blaturi de ceapă verde, 1 linguriță ulei, oțet, sos de soia și sare; se toarnă peste pește. Acoperiți cu folie de plastic rezistentă. Cuptorul cu microunde la maxim 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Încingeți fiecare file cu o felie de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.