Asiago și baie de roșii uscate la soare
Asiago și Dip de roșii uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 108 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, ciuperci, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile și apa; lăsați să stea 10 minute.
Se scurge bine și se toacă.
Încălziți roșiile tocate și ingredientele rămase, cu excepția biscuiților în 2 cvartecratiță la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când crema de brânză se topește.
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 1 1/2 litru cu spray de gătit.
Transferați tomatomixture în slow cooker.
Serviți baie cu biscuiți. Scufundarea se va menține la căldură Scăzutăpână la 2 ore. Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc ocazional pentru a vă ajutapreveni marginea scufundării de la arsuri.