Asiago-Inel De Puf De Piper
Asiago-Pepper Puff Ring ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 206 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de super. Încercați Inel De Puf De Sparanghel, Inel De Puf Cu Cremă De Cireșe, și Inel De Puf Cu Cremă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați 1 cană de apă, unt și piper; aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați rapid până când amestecul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și de mase împreună.
Se ia de pe foc și se amestecă până se încorporează făina și amestecul este neted.
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Pentru a amesteca manual, adăugați ouă, pe rând, pentru a încălzi amestecul de unt-făină în tigaie, bătând cu o lingură de lemn după fiecare adăugare până când aluatul este neted și satinat. Se amestecă brânza asiago mărunțită.
Pentru a amesteca cu un mixer electric sau un robot de bucătărie, răzuiți amestecul cald de unt-făină într-un castron.
Adăugați ouă, pe rând, bătând sau învârtindu-se după fiecare adăugare doar până se omogenizează; amestecați brânza asiago mărunțită, nu amestecați prea mult.
Pe o foaie de copt unsă de 12 pe 15 inci, aruncați opt porții egale (aproximativ 1/3 cană fiecare) de aluat de ardei asiago, una lângă alta, cu marginile care se ating, într - un cerc de 8 inci.
Se presară cu încă 1/4 cană asiago mărunțită.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până se rumenesc, 40 până la 50 de minute. Pătrundeți fiecare puf în mai multe locuri cu o frigăruie de lemn și reveniți la cuptor.
Coaceți până se rumenesc bine și crocant, cu 5 până la 7 minute mai mult. Cu o spatulă, glisați inelul de pe tigaie.
Serviți fierbinte, rupând pufuleții pentru a mânca.