Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza Asiago și pastele de spanac. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul sun tomato vinaigrette, pastele fusilli, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu brânză Asiago și spanac, Spanac Paste Toss, și Spanac și Bacon Paste Toss pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, adaugand rosii si spanac pentru ultima min. din timpul de gătit paste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Așezați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ulei rezervat și ingredientele rămase; aruncați pentru a acoperi.