Arțar-Pui Balsamic
Puiul de arțar-Balsamic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 699 calorii, 40g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide gros, sare, garnitură: pilaf de orez cu șofran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Pui Balsamic De Arțar, Pui Balsamic Maple Dijon cu sos de Bacon, și Pui balsamic One Pan Maple cu varză de Bruxelles și dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul uniform cu sare, boia și cimbru.
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Se amestecă bulionul de pui și următoarele 4 ingrediente și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 15 minute.
Scoateți puiul într-un platou de servire și păstrați-l la cald. Rezervați lichid în tigaie.
Bateți untul de arahide în lichid rezervat și fierbeți la foc mediu-mare, neacoperit, 5 minute sau până când sosul este îngroșat; lingura sos uniform peste pui.