Puiul de arțar-Balsamic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 699 calorii, 40g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide gros, sare, garnitură: pilaf de orez cu șofran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Pui Balsamic De Arțar, Pui Balsamic Maple Dijon cu sos de Bacon, și Pui balsamic One Pan Maple cu varză de Bruxelles și dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul uniform cu sare, boia și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)
2
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Se amestecă bulionul de pui și următoarele 4 ingrediente și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți puiul într-un platou de servire și păstrați-l la cald. Rezervați lichid în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Bateți untul de arahide în lichid rezervat și fierbeți la foc mediu-mare, neacoperit, 5 minute sau până când sosul este îngroșat; lingura sos uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate