Aruncare Cu Două Fasole

Aruncare Cu Două Fasole
Aruncarea cu două fasole necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare includ Fasole Roșie Toss, Paste, fasole roșie și pătrunjel, și Fasole verde, struguri și paste făinoase.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde si fasolea de ceara in apa clocotita timp de 4 minute sau pana cand sunt crocante; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fasole De CearăFasole De Ceară
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Combinați coaja de tei, sucul de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjelul, sarea și piperul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați fasole; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista