Aruncare Cu Două Fasole
Aruncarea cu două fasole necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare includ Fasole Roșie Toss, Paste, fasole roșie și pătrunjel, și Fasole verde, struguri și paste făinoase.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde si fasolea de ceara in apa clocotita timp de 4 minute sau pana cand sunt crocante; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Combinați coaja de tei, sucul de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjelul, sarea și piperul într-un bol mediu.
Adăugați fasole; aruncați pentru a acoperi.