Arta de a mânca pește-spadă cu măsline, țelină, usturoi, oțet și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați arta de a mânca pește-spadă cu măsline, țelină, usturoi, oțet și mentă. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $6.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, usturoi, inimă de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui fiert rapid cu oțet cu usturoi și frunze de țelină, Pesce spada steccato e grigliato (pește-spadă cu usturoi și mentă), și Pește-spadă cu Orzo, fistic și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți peștele în ulei de măsline la foc mediu doar până când carnea translucidă devine opacă, aproximativ 10 minute pentru o friptură groasă de un centimetru și scoateți-l din tigaie pentru a opri gătitul. Într-o tigaie mare separată, nereactivă, cu capac, gătiți ușor usturoiul, ceapa, țelina și morcovul în ulei de măsline până când sunt moi, dar nu colorate, 5 minute sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați caperele, măslinele, oțetul, stafidele, frunzele de mentă și nucile de pin. Gatiti inca 2-3 minute. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar, și măcinați în piper. Dacă tigaia pare în pericol de uscare, adăugați până la 1/2 cană de apă. Întoarceți peștele în tigaie, acoperiți și gătiți ușor pentru a contopi parțial aromele, nu mai mult de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.