Arta de a mânca pește-spadă cu măsline, țelină, usturoi, oțet și mentă

Arta de a mânca pește-spadă cu măsline, țelină, usturoi, oțet și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați arta de a mânca pește-spadă cu măsline, țelină, usturoi, oțet și mentă. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $6.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, usturoi, inimă de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui fiert rapid cu oțet cu usturoi și frunze de țelină, Pesce spada steccato e grigliato (pește-spadă cu usturoi și mentă), și Pește-spadă cu Orzo, fistic și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți peștele în ulei de măsline la foc mediu doar până când carnea translucidă devine opacă, aproximativ 10 minute pentru o friptură groasă de un centimetru și scoateți-l din tigaie pentru a opri gătitul. Într-o tigaie mare separată, nereactivă, cu capac, gătiți ușor usturoiul, ceapa, țelina și morcovul în ulei de măsline până când sunt moi, dar nu colorate, 5 minute sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați caperele, măslinele, oțetul, stafidele, frunzele de mentă și nucile de pin. Gatiti inca 2-3 minute. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar, și măcinați în piper. Dacă tigaia pare în pericol de uscare, adăugați până la 1/2 cană de apă. Întoarceți peștele în tigaie, acoperiți și gătiți ușor pentru a contopi parțial aromele, nu mai mult de 5 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista