Arta de a mânca gratinul de nap

Arta de a mânca gratinul de nap
Arta de a mânca gratinul de nap ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, lapte, șuncă uscată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face b 9chamel: topiți untul într-o cratiță mare, cu fund gros, amestecați făina și gătiți și amestecați amestecul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați laptele rece dintr-o dată și amestecați imediat combinația netedă, acoperind întregul fund al tigaiei. Se amestecă continuu, trecând la o spatulă sau o lingură de lemn și acoperind în continuare întregul fund, până când amestecul se îngroașă și începe să baloneze. Coborâți focul și adăugați frunza de dafin, șunca și ceapa lipită cu cuișoarele. Gatiti la o bula scazuta constanta timp de cel putin 30 de minute, amestecand ocazional pe tot fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați un difuzor de căldură sub tigaie, dacă este necesar, pentru a menține sosul într-o bulă goală și pentru a preveni lipirea și rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți frunza de dafin, șunca, ceapa și cuișoarele. Gustați și condimentați bine cu sare, suficient pentru a condimenta și leguma; se macină în piper și se adaugă câteva grătare de nucșoară, suficient cât să detecteze. Dacă este necesar, subțiați B—ul cu lapte până la o consistență ușor de turnat, amestecându-l împreună-o consistență ușor cocoloasă nu va face nicio diferență în cele din urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Unt bine un vas de copt, un oval de 8 pe 12 inci sau echivalent. Aranjați jumătate de napi într-un singur strat și turnați peste ele jumătate de B. Aranjați restul de napi într-un strat uniform și adăugați restul de B-chamel, astfel încât să acoperiți toate napii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când un cuțit sau o furculiță arată că napii din centru sunt moi, aproximativ 1 oră. Scoateți vasul din cuptor, presărați pesmet pe suprafață și distribuiți peste ele un număr generos de așchii subțiri de unt (mai ușor de ras dintr-un băț rece). Rumeniți suprafața de sub broiler, urmărind și având grijă ca vasul să fie suficient de departe de sursă încât firimiturile să nu se înnegrească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
NapNap
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista