Arta de a mânca gratinul de nap

Arta de a mânca gratinul de nap
Arta de a mânca gratinul de nap ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, lapte, șuncă uscată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face b 9chamel: topiți untul într-o cratiță mare, cu fund gros, amestecați făina și gătiți și amestecați amestecul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați laptele rece dintr-o dată și amestecați imediat combinația netedă, acoperind întregul fund al tigaiei. Se amestecă continuu, trecând la o spatulă sau o lingură de lemn și acoperind în continuare întregul fund, până când amestecul se îngroașă și începe să baloneze. Coborâți focul și adăugați frunza de dafin, șunca și ceapa lipită cu cuișoarele. Gatiti la o bula scazuta constanta timp de cel putin 30 de minute, amestecand ocazional pe tot fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați un difuzor de căldură sub tigaie, dacă este necesar, pentru a menține sosul într-o bulă goală și pentru a preveni lipirea și rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți frunza de dafin, șunca, ceapa și cuișoarele. Gustați și condimentați bine cu sare, suficient pentru a condimenta și leguma; se macină în piper și se adaugă câteva grătare de nucșoară, suficient cât să detecteze. Dacă este necesar, subțiați B—ul cu lapte până la o consistență ușor de turnat, amestecându-l împreună-o consistență ușor cocoloasă nu va face nicio diferență în cele din urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Unt bine un vas de copt, un oval de 8 pe 12 inci sau echivalent. Aranjați jumătate de napi într-un singur strat și turnați peste ele jumătate de B. Aranjați restul de napi într-un strat uniform și adăugați restul de B-chamel, astfel încât să acoperiți toate napii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până când un cuțit sau o furculiță arată că napii din centru sunt moi, aproximativ 1 oră. Scoateți vasul din cuptor, presărați pesmet pe suprafață și distribuiți peste ele un număr generos de așchii subțiri de unt (mai ușor de ras dintr-un băț rece). Rumeniți suprafața de sub broiler, urmărind și având grijă ca vasul să fie suficient de departe de sursă încât firimiturile să nu se înnegrească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
NapNap
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista