Arroz con Salm (orez cremos cu somon)

Arroz con Salm, Arroz Con Salm, Arroz Con Salm, Arroz con Salm, Arroz con Salm, Arroz con Salm, Arroz con Salm. Această rețetă servește 4. O porție conține 524 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimen măcinat, brânză mozzarella, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul cu bob lung, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez vegetal cremos cu somon Teriyaki, Fiambre de Salm (pachete de somon și orez), și Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
mănâncă untul și uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Adăugați orez, amestecați și gătiți timp de 3 minute.
Adăugați bulionul, sarea și piperul și aduceți la fierbere.Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.Condimentează somonul cu sare, chimen și piper.
Adăugați bucățile de somon în orezul parțial gătit.peste și gătiți până când somonul este opac, cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, dar ferm.
Adăugați smântâna grea, brânza și coriandrul proaspăt.
Se amestecă cu o furculiță, se acoperă și se ia de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute și serviți cald cu pene de var pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.