Arroz con Leche (budincă de orez)
Această rețetă servește 4. Dacă $1.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Arroz con Leche (Budinca de orez) ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 731 calorii. Dacă aveți lapte, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Arroz Con Leche (Budincă De Orez), Arroz con Leche (budincă de orez mexicană), și Budincă de orez cu stafide și scorțișoară (Arroz Con Leche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță cu fund mediu greu. Se amestecă orezul, 1 lingură de unt, bucăți de coajă de portocală, bețișoare de scorțișoară și sare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând din când în când, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 10 până la 12 minute.
Se amestecă laptele, zahărul, zahărul brun închis, stafidele și romul opțional. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți imediat căldura o Mediu-mic și fierbeți, amestecând din când în când, până când orezul este îngroșat și fraged, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Scoateți și aruncați bucățile de coajă portocalie și bețișoarele de scorțișoară. Se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Serviți cald și praf cu scorțișoară, dacă doriți.