Arroz con Leche (budincă de orez)

Arroz con Leche (budincă de orez)
Această rețetă servește 4. Dacă $1.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Arroz con Leche (Budinca de orez) ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 731 calorii. Dacă aveți lapte, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Arroz Con Leche (Budincă De Orez), Arroz con Leche (budincă de orez mexicană), și Budincă de orez cu stafide și scorțișoară (Arroz Con Leche) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță cu fund mediu greu. Se amestecă orezul, 1 lingură de unt, bucăți de coajă de portocală, bețișoare de scorțișoară și sare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând din când în când, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă laptele, zahărul, zahărul brun închis, stafidele și romul opțional. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți imediat căldura o Mediu-mic și fierbeți, amestecând din când în când, până când orezul este îngroșat și fraged, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Se ia de pe foc.
4
Scoateți și aruncați bucățile de coajă portocalie și bețișoarele de scorțișoară. Se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Serviți cald și praf cu scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista