Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 352 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare și piper măcinat, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Bu bucrousuelos de Fr cabecita Negra (Blinele de mazăre cu ochi negri), Blackeye Mazăre Jambalaya(Aragaz Orez), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare. Se acoperă cu apă și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie, scurgeți rezervarea gătitului liquid.In un vas mediu, se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul gras rosu si ceapa verde, saut pentru 2 minute.
Se adauga orezul, saut-ul timp de 2 minute si se amesteca pana se acopera bine.
Adăugați fasolea gătită, 2 căni de lichid de gătit și 2 căni de apă.
Adăugați coriandru, chimen, sare, piper și achiote, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 până la 25 de minute.
Scoateți orezul de pe foc, lăsați-l să stea acoperit 5 minute și serviți.