Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră)

Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 352 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare și piper măcinat, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Bu bucrousuelos de Fr cabecita Negra (Blinele de mazăre cu ochi negri), Blackeye Mazăre Jambalaya(Aragaz Orez), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare. Se acoperă cu apă și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie, scurgeți rezervarea gătitului liquid.In un vas mediu, se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul gras rosu si ceapa verde, saut pentru 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga orezul, saut-ul timp de 2 minute si se amesteca pana se acopera bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați fasolea gătită, 2 căni de lichid de gătit și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați coriandru, chimen, sare, piper și achiote, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
AnnattoAnnatto
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scoateți orezul de pe foc, lăsați-l să stea acoperit 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista