Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră)

Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 352 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare și piper măcinat, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Bu bucrousuelos de Fr cabecita Negra (Blinele de mazăre cu ochi negri), Blackeye Mazăre Jambalaya(Aragaz Orez), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare. Se acoperă cu apă și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie, scurgeți rezervarea gătitului liquid.In un vas mediu, se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul gras rosu si ceapa verde, saut pentru 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adauga orezul, saut-ul timp de 2 minute si se amesteca pana se acopera bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați fasolea gătită, 2 căni de lichid de gătit și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați coriandru, chimen, sare, piper și achiote, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
AnnattoAnnatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți orezul de pe foc, lăsați-l să stea acoperit 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista