Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră)

Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Arroz con Frijolito de Cabecita Negra (orez cu mazăre neagră) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 352 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare și piper măcinat, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Bu bucrousuelos de Fr cabecita Negra (Blinele de mazăre cu ochi negri), Blackeye Mazăre Jambalaya(Aragaz Orez), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare. Se acoperă cu apă și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 35 până la 40 de minute sau până se înmoaie, scurgeți rezervarea gătitului liquid.In un vas mediu, se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul gras rosu si ceapa verde, saut pentru 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adauga orezul, saut-ul timp de 2 minute si se amesteca pana se acopera bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Adăugați fasolea gătită, 2 căni de lichid de gătit și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați coriandru, chimen, sare, piper și achiote, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
AnnattoAnnatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Scoateți orezul de pe foc, lăsați-l să stea acoperit 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista