Arroz con Coco (budincă de orez cubanez cu nucă de cocos)

Arroz con Coco (Budinca de orez cubanez cu nucă de cocos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 316 calorii. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ghimbir cristalizat, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos), Orez cu nucă de cocos și creveți (Arroz Con Coco y Camarones), și Orez cu nucă de cocos și stafide (Arroz con Coco y Pasas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă și orez într-o cratiță mare.
Așezați cuișoare, vanilie și scorțișoară pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Se adaugă la amestecul de orez. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; gatiti 20 de minute sau pana cand orezul este fraged si lichidul este aproape absorbit.
Se amestecă laptele și stafidele; gatiti 10 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ghimbirul, coaja și sarea; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Îndepărtați pânza de brânză cu condimente.
Se toarnă amestecul de orez într-un castron sau boluri individuale; acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Chill.
Se presară cu scorțișoară, dacă se dorește.