Arpagic și pătrunjel piure de cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Arpagic și pătrunjel piure de cartofi ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 334 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de măsline, cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon gold, și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zară și arpagic piure de cartofi, Cartofi piure de arpagic și usturoi, și Usturoi Și Arpagic Piure De Cartofi Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur arpagic și pătrunjel cu ulei și sare într-un blender până se omogenizează.
Se toarnă ulei de plante printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă, apăsând și aruncând solidele.
Curățați și sferturi de cartofi. Acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch într-o oală grea de 5 litri, apoi fierbeți, neacoperit, până când este foarte fraged, aproximativ 25 de minute.
În timp ce cartofii fierb la foc mic, aduceți lapte, unt, sare și piper doar la foc mic, amestecând până când untul este topit.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și reveniți la oală.
Adăugați amestecul de lapte fierbinte și amestecați cu un tocător de cartofi până aproape neted, apoi amestecați 4 linguri de ulei de plante.
Dacă doriți, serviți cartofii stropiți cu puțin ulei rămas.
Uleiul poate fi făcut cu 4 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.Cartofii pot fi făcuți cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a reîncălzi într-un cuptor cu microunde sau cazan dublu, amestecând ocazional.