Aromă Ciudată Răspândirea Vinetelor
Aroma ciudată răspândirea vinetelor ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de rădăcină de ghimbir, sos de soia, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Vinete Cu Aromă De Usturoi Chinezesc, Salată ciudată, dar minunată de cuscus, și Pui De Susan Cu Aromă Ciudată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Înțepați vinetele de mai multe ori cu o furculiță și îndepărtați frunzele.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptor, răsturnând o dată, până se înmoaie.
Scoateți din cuptor și deschideți fanta pentru a se răci.
În timp ce vinetele sunt încă calde, îndepărtați capătul tulpinii și coajați.
Tăiați în bucăți și puneți-le în recipientul unui blender sau robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Într-un vas mic, combinați usturoiul, ghimbirul, ceapa verde și fulgii de ardei roșu. Într-un vas separat, amestecați sosul de soia, zahărul brun, oțetul de orez și apa fierbinte.
Încălziți un wok la foc mare până când este suficient de fierbinte pentru a evapora o picătură de apă.
Se toarnă uleiul de arahide și se învârte pentru a acoperi wok-ul. Când uleiul este fierbinte, aruncați în amestecul de usturoi și amestecați timp de aproximativ 15 secunde.
Se toarnă amestecul de sos de soia și se aduce la foc mic. Se amestecă piureul de vinete, gătind doar până se încălzește.
Se scoate într-un vas de servit și se amestecă uleiul de susan. Se lasă să se răcească și se servește la temperatura camerei ca o răspândire pentru pâine.