Arista al Finocchio (carne de porc cu fenicul)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Aristan al Finocchio (carne de porc cu fenicul). Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 438 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Finocchio Al Forno (fenicul copt în cremă), Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio), și Salată de fenicul și măsline - - - Insalata di Finocchio Ed Olive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, combinați sarea, piperul, usturoiul, frunzele de fenicul și nucșoara și amestecați bine pentru a combina.
Așezați coapsa de porc într-o caserolă rezistentă la cuptor și frecați amestecul de condimente pe toată coapsele.
Stropiți uleiul de măsline peste coapse. Prăjiți la cuptor 1 oră, adăugând treptat vinul alb și ungeți cu sucurile de gătit.
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti feniculul segmentat in apa clocotita timp de 5 minute.
Scurgeți feniculul și adăugați-l în tigaia de prăjire, aranjând toată carnea de porc, pentru ultimele 20 de minute de timp de gătit. Lăsați carnea să se odihnească cu 10 minute înainte de sculptură.
Se servește cu sucuri de tigaie și fenicul.