Aripioare de pui cu Turmeric și Lemongrass la grătar
Turmeric la grătar și aripi de pui Lemongrass este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 701 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de lemongrass, sos de pește, concentrat de suc de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Lemongrass și pui de turmeric, Curry de pui cu nucă de cocos cu Turmeric și Lemongrass, și Aripi de pui cu lămâie prăjită la tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați lapte de nucă de cocos, șalotă, usturoi,lemongrass, jalapeinculos, ghimbir, limejuice, suc de tamarind, sos de pește, koshersalt, turmeric și 1 cană de apă într-unblender. Pur și simplu se amestecă până la o suprafață netedăse formează marinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Tamarind
Lapte De Cocos
Sos De Pește
Iarbă De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Turmeric
Usturoi
Ghimbir
Apă
2
Puneți aripile de pui într-o marevas de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
3
Se toarnă marinada peste; întoarceți-văaripi pentru a acoperi uniform. Acoperiți puiulși se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
4
Scoateți puiul din marinadă, agitând orice marinadă în exces înapoiîn vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
5
Transferați puiul într-un mareplatter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Lăsați să stea la temperatura camereitimp de 15 minute.
7
Transferați marinada într-o cratiță mareși aduceți la fierbere peste mediucăldură. Reduceți căldura la mediu-scăzut șiscufundați, amestecând ocazional, până lamarinata se îngroașă, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
8
Se toarnă jumătate din marinată într-un castron mic; setaside pentru ungerea puiului în timp ce se grătește.Păstrați marinada rămasă în cratiță; acoperiți și păstrați la cald până când este gata săserviți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Bol
9
Construiți un foc mediu într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.Grătare cu ulei pentru a preveni lipirea. Grătararipi de pui, întorcându-se la fiecare 5 minute și ungându-se ocazional cu marinadă într-un castron mic, până când grăsimea este redată și pielea este carbonizată frumos în pete, 30-35minute. (Cheia aici este să transformiaripi des, astfel încât pielea să nu ardă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Bol
10
Continuați să gătiți puiul fără coacere (astfel încât să devină crocant) până când aripile sunt gătite, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
11
Transferați puiul într-un platou mareși lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute. Strângeți pene de tei peste aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Aripi De Pui
12
Transfermarinada în cratiță într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
13
Serviți marinada caldă de-a lungul timpuluipui ca sos de scufundare.