Aripioare de pui cu Turmeric și Lemongrass la grătar
Turmeric la grătar și aripi de pui Lemongrass este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 701 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de lemongrass, sos de pește, concentrat de suc de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Lemongrass și pui de turmeric, Curry de pui cu nucă de cocos cu Turmeric și Lemongrass, și Aripi de pui cu lămâie prăjită la tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați lapte de nucă de cocos, șalotă, usturoi,lemongrass, jalapeinculos, ghimbir, limejuice, suc de tamarind, sos de pește, koshersalt, turmeric și 1 cană de apă într-unblender. Pur și simplu se amestecă până la o suprafață netedăse formează marinate.
Puneți aripile de pui într-o marevas de coacere.
Se toarnă marinada peste; întoarceți-văaripi pentru a acoperi uniform. Acoperiți puiulși se răcește peste noapte.
Scoateți puiul din marinadă, agitând orice marinadă în exces înapoiîn vas.
Transferați puiul într-un mareplatter.
Lăsați să stea la temperatura camereitimp de 15 minute.
Transferați marinada într-o cratiță mareși aduceți la fierbere peste mediucăldură. Reduceți căldura la mediu-scăzut șiscufundați, amestecând ocazional, până lamarinata se îngroașă, 10-15 minute.
Se toarnă jumătate din marinată într-un castron mic; setaside pentru ungerea puiului în timp ce se grătește.Păstrați marinada rămasă în cratiță; acoperiți și păstrați la cald până când este gata săserviți puiul.
Construiți un foc mediu într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.Grătare cu ulei pentru a preveni lipirea. Grătararipi de pui, întorcându-se la fiecare 5 minute și ungându-se ocazional cu marinadă într-un castron mic, până când grăsimea este redată și pielea este carbonizată frumos în pete, 30-35minute. (Cheia aici este să transformiaripi des, astfel încât pielea să nu ardă.)
Continuați să gătiți puiul fără coacere (astfel încât să devină crocant) până când aripile sunt gătite, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați puiul într-un platou mareși lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute. Strângeți pene de tei peste aripi.
Transfermarinada în cratiță într-un castron mic.
Serviți marinada caldă de-a lungul timpuluipui ca sos de scufundare.