Aripile Prăjite Picante Ale Lui Neelys

Aripile Prăjite Picante Ale Lui Neelys
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d' oeuvre, așa că încercați aripile prăjite picante ale lui Neelys. O porție conține 560 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, sare și piper kosher, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Aripile prajite picante ale lui Pat, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J), și Aripi Fierbinți Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sarea de condimente, fulgii de ardei roșu, cayenne, condimentele de pasăre, ardeiul de lămâie și 2 lingurițe de piper negru într-un bol mic. Puneți deoparte 2 linguri de condimente într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare CondimentatăSare Condimentată
Piper NegruPiper Negru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Clătiți aripile sub apă rece și puneți-le într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară cu condimentul, apoi se dă la frigider, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
1
Bateți ouăle, sosul fierbinte, fulgii de ardei roșu, cayenne și 1 linguriță de piper negru într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
Sos FierbinteSos Fierbinte
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți făina într-un vas superficial sau o farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Într-o friteuză mare sau cuptor olandez, încălziți 2 inci de ulei vegetal până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. înmuiați aripile în ouă, apoi în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Aripi De PuiAripi De Pui
OuăOuă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
FriteuzaFriteuza
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Așezați aripile, câte trei pe rând, în uleiul încins și prăjiți până devin aurii, 8 până la 10 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie. Asigurați-vă că uleiul revine la 350 de grade F înainte de a adăuga următorul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Presărați aripile cu condimentele rezervate pentru a le face foarte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Aripi De PuiAripi De Pui
1
Se amestecă smântâna, hreanul, sosul de chili, cayenne și sarea și piperul negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De ChiliSos De Chili
HreanHrean
SmântânăSmântână
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
2
Serviți cu aripile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
3
Fotografie realizată de Con Poulos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista