Aripile picante de bivol ale lui Jeri

Aripile picante de bivol ale lui Jeri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile picante de bivol ale lui Jeri. O porție conține 498 calorii, 12g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Un amestec de sos de piper, scurtare, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi Picante De Bivol, Aripile picante de bivol ale Angelei, și Aripile picante de bivol ale lui Vinnie.

Instrucțiuni

1
Aruncați aripile de pui într-un castron mare cu oțet de mere, sare de usturoi, boia, fulgi de ardei roșu, sare de ceapă și piper negru pentru a acoperi; acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Aripi De PuiAripi De Pui
Piper NegruPiper Negru
Sare De CeapăSare De Ceapă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Marinați puiul la frigider 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Împrăștiați făina peste aripile de pui; aruncați pentru a acoperi. Aruncați orice marinadă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
MarinadaMarinada
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se încălzește scurtarea într-o tigaie mare la foc mediu-mare; prăjiți puiul în scurtare fierbinte până devine auriu, 5 până la 7 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Aranjați bucățile de pui prăjite pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute; scoateți puiul într-un platou căptușit cu prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
8
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti usturoiul in unt topit pana devine translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se amestecă sosul fierbinte în amestecul de unt și usturoi; reduceți căldura la minim și fierbeți sosul 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
UsturoiUsturoi
SosSos
10
Transferați sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Mutați puiul scurs în loturi în vasul cu sosul și întoarceți-l la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Stropiți orice sos rămas peste aripi pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Buffalo Wings funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista