Aripile stângi sunt un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, piper, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aripi Stângi, Nu pot fi lăsat singur cu ea, plăcintă cu anghinare, și Cârligul Stâng.
Instrucțiuni
1
Lumină 1 parte a grătarului, încălzire la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 2 ingrediente și 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
3
Tăiați vârfurile aripilor de pui și aruncați; tăiați aripile în jumătate la îmbinare. Aruncați aripile cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Ulei De Gătit
4
Presărați puiul cu amestec de piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
5
Aranjați aripile peste partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 18 până la 20 de minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Între timp, topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 5 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați oțet, următoarele 5 ingrediente și restul de 1 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, 10-12 minute sau pana la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Sare
8
Transferați aripile într-un castron curat; adăugați jumătate din amestecul de unt, rezervând amestecul rămas. Aruncați ușor aripile pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați aripile pe partea luminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 10 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional. Aruncați aripile cu amestec de unt rezervat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.