Aripile picante de miere-melasă sunt un fără lactate rețetă cu 48 de porții. O porție conține 93 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați opțional: sos de gătit cu aromă de fum, oțet, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Aripi picante pentru grătar cu miere, Miere Picant Aripi Calde, și Aripi picante prăjite cu miere.
Instrucțiuni
1
Aranjați aripile într-o tigaie unsă de 15" x10".
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coaceți, neacoperit, la 375 de grade timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Scurgeți; întoarceți aripile și reveniți la cuptor pentru încă 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
În timp ce aripile se coace, combinați ingredientele rămase într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Aranjați 1/3 din aripi într-un aragaz lent mare; acoperiți cu un sos de cană. Repetați straturile de două ori. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 3 până la 4 ore; amestecați ușor înainte de servire.
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.